• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Громаду підтримала програма «Шелтер» та Фонд Східна Європа

eye

240

09.12.2022 11:22

RSS

 

RB (Hygiene Home) Poland sp. z o.o (Reckitt Benckiser Group) зробила внесок у програму «Шелтер», що координується МБО Фонд Східна Європа, метою якої є надання невідкладної допомоги внутрішньо переміщеним людям в Україні та місцевому населенню, яке постраждало внаслідок агресії росії. Компанія передала 55 тонн гуманітарної допомоги з засобами особистої гігієни.

Завдяки плідній співпраці Хмільницької міської ради з МБО Фонд Східна Європа, допомога надійшла і внутрішньо переміщеним особам, які знайшли прихисток на території Хмільницької громади. Благодійною організацією передано рідкий пральний порошок у кількості 576 штук.

Завдячуючи міжнародній донорській підтримці, на деякий час забезпечили пральними засобами переміщених осіб, яких прихистила наша громада у тимчасових центрах розміщення. Також отримали таку допомогу особи з інвалідністю із числа вимушених переселенців, які проживають у приватному секторі.

Крім того, пральний засіб було розподілено на комунальні медичні заклади первинної та вторинної ланки, куди звертаються за фаховою медичною допомогою внутрішньо переміщені особи, перебуваючи на стаціонарному лікуванні.

Щиро вдячні нашій партнерській організації МБО Фонд Східна Європа та міжнародним донорам за небайдужіть та підтримку у такий складний для нашої країни час!

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Назад до розділу