• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Доставлено 40 продуктових наборів людям у потребі

eye

265

09.12.2022 11:35

RSS

У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради проводиться благодійна акція з видачі продуктових наборів малозахищеним верствам населення територіальної громади, організована завдяки підтримці та сприяння Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина.

Продуктові набори видаються громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які перебувають на обліку у відділеннях територіального центру, відповідно до рішень управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради.

З 1 по 9 грудня включно доставлено 40 продуктових наборів та додатково надано 120 кг борошна. Загалом з початку акції (з 17 серпня) видано 834 набори та 5,7 т борошна.

Мешканці громади щиро вдячні Хмільницькому міському голові Миколі Юрчишину та народному депутату України Петру Юрчишину, депутату Вінницької обласної Ради Руслану Терещуку, фізичним-особам підприємцям Сергію Уманському, Вадиму Нечаю, Олегу Найчуку, Володимиру Стахурському, голові громадської організації «Знай, щоб жити» Денису Зволінському за доброту та допомогу.

Одночасно інформуємо, що натуральна допомога продуктами харчування надається відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» згідно рішень управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради про надання соціальних послуг.

 

Для отримання продуктових наборів необхідно звернутися до Управління праці та соцзахисту міської ради із заявою про надання соціальних послуг з відповідним пакетом документів:

- копія паспорта та ідентифікаційного коду;

- довідка МСЕК про встановлення групи інвалідності (за наявності);

- довідка про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб;

- довідки про доходи всіх членів сім’ї (у вигляді заробітної плати, доходу від здачі в оренду земельної ділянки тощо, окрім пенсії та соціальних допомог) за один квартал, який передує місяцю, що є попереднім до місяця звернення за допомогою.

Надання соціальної послуги натуральної допомоги у вигляді продуктів харчування можливе у разі, якщо середньомісячний сукупний дохід на одну особу не перевищує двох прожиткових мінімумів для відповідної категорії осіб (з 1 грудня 2022 року прожитковий мінімум для осіб, що втратили працездатність, становить 2093 грн.).

Громадяни, які перебувають на обліку в територіальному центрі та не отримали натуральну допомогу в 2022 році, можуть отримати консультацію в управлінні праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради (м. Хмільник, 2 пров. Пушкіна, 8, тел. (04338) 22371) або у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради (вул. Пушкіна, 48, тел. (04338) 23030).

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу