• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 35-й сесії міської ради 8 скликання

eye

358

12.12.2022 09:54

RSS

9 грудня 2022 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 35 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 26 депутатів міської ради, які розглянули 26 питань.

Перед початком роботи міський голова Микола Юрчишин привітав депутатів міської ради з Днем місцевого самоврядування, який відзначався в Україні 7 грудня, та вручив їм Почесні грамоти начальника Вінницької обласної військової адміністрації та голови обласної Ради, Подяки начальника Хмільницької районної військової адміністрації та голови Хмільницької районної ради, Подяки місцевого значення.

Також Подяками міського голови з нагоди цього свята відзначено двох активних голів будинкових комітетів міста Хмільника: Головань С. Ф. та Калугіна В.В.

У ході пленарного засідання депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались внесення змін та доповнень до діючих програм. Зокрема, зміни спрямовані на удосконалення організації управління заходами цивільного захисту, покращення умов медичного обслуговування жителів Хмільницької міської територіальної громади, створення належних умов для учасників освітнього процесу, забезпечення системного та комплексного підходу щодо реалізації політики у сфері підтримки сім'ї та демографічного розвитку. Відповідно ухвалено зміни до окремих Порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів цільових програм.

Затверджено Програму розвитку підприємницької ініціативи жителів Хмільницької міської територіальної громади на 2023-2025 роки та Порядки використання коштів місцевого бюджету на фінансування заходів цієї Програми.

Внесено зміни до структури і штатного розпису та затверджено у новій редакції Положення про управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради.

Окремими рішеннями депутати затвердили Положення про порядок та умови надання платних послуг населенню Хмільницькою дитячо-юнацькою спортивною школою, Статут Комунального підприємства «Архітектурно-проектна майстерня» Хмільницької міської ради.

Місцеві обранці внесли зміни до місцевого бюджету на поточний рік та затвердили Додаткову угоду до Договору про передачу видатків у 2022 році.

Дев’ять питань позачергової сесії стосувалась врегулювання земельних відносин. Усі проєкти рішень цього блоку підтримані депутатським корпусом.

 

             Організаційний відділ Хмільницької  міської ради

 

Назад до розділу