• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Підтримуємо акцію “Червоні лавки «Ні насильству»”

eye

309

12.12.2022 11:45

RSS

У рамках інформаційної кампанії «16 днів проти насильства», що проводиться в Хмільницькій громаді, Гуманітарна організація «INTERSOS» у співпраці із Хмільницькою міською радою встановили червону лавку з інформаційною табличкою, що покликана привернути увагу до проблеми домашнього насильства.

Червоні лавки виготовлені у межах проєкту «Посилення стійкості та покращення координації захисту внутрішньо переміщених осіб та місцевих громад у Центральній Україні», який фінансується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) та реалізовується Гуманітарною організацією INTERSOS у партнерстві з Triangle Generation Humanitaire (TGH) як лідируючої організації.

У 24 громадах області працюють Мобільні команди Гуманітарної організації «INTERSOS», які надають соціально-психологічну допомогу людям, що постраждали від війни, в тому числі від гендерно зумовленого насильства.

Саме тому організація «INTERSOS» вирішила підтримати ініціативу «Червона лавка» та передала у шість громад Вінницької області червоні лавки, які встановлено за підтримки органів місцевого самоврядування.

Тож акція «Червоні лавки «Ні насильству» - це підтримка для постраждалих осіб та нагадування іншим, що допомога поруч.

Нагадуємо про основні телефони\гарячі лінії у Вінницькій області, за якими можна звернутись по допомогу в разі домашнього та/або гендерно зумовленого насильства:

  1. Поліція 102
  2. Лінія довіри з попередження домашнього насильства у Вінницькій області 0800 75 04 75 (цілодобово);
  3. Вінницька обласна мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі 068 586 03 55, 097 578 82 89 (9.00-18.00);

Також, за первинними консультаціями можна звертатись до Мобільної “команди “INTERSOS” за телефоном: 096-148-82-64.

 

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу