• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Святкові майстер-класи у Центрі творчості

eye

166

13.12.2022 16:29

RSS

Упродовж 7-9 грудня педагоги ЦДЮТ Хмільник провели майстер-класи «Новорічна композиція» та «Новорічна листівка».

Керівник гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» Тетяна Лукащук запропонувала дітям виготовити святкову композицію, використовуючи природні матеріали, бавовняні нитки, картон, текстильну стрічку, бісер.

Під час заходу діти спілкувалися, ділилися своїми ідеями та задумами, творили свій світ краси та щасливого мирного дитинства про яке так мріють сьогодні.

Також надзвичайно цікавий майстер-клас провела вихованцям закладу керівник гуртка «Паперопластика» Лідія Паламарчук, адже діти дуже люблять виготовляти святкові листівки своїми руками. Роботу було виконано в техніці об’ємна аплікація.

Діти із задоволенням поринули у творчий процес. Кожен із них намагався вкласти у свій виріб усі свої вміння та фантазію, аби створити святковий настрій та привітати листівкою своїх рідних, друзів, воїнів, які мужньо захищають рідну землю. І кожна дитяча усмішка світилася добром, вірою і надією у те, що цей рік буде переможним і щасливим!

На закінчення заходу всі учасники поділилися своїми приємними враженнями від проведених майстер-класів та подякували педагогам за творчу співпрацю.

 

Юлія Бараболя,

заступник директора ЦДЮТ

Назад до розділу