• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільничанам – про послуги з психологічної реабілітації

eye

181

16.12.2022 10:05

RSS

Послуги з психологічної реабілітації надаються відповідно до Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб.

Порядок затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1057 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 10 травня 2022 р. № 587) (далі - Порядок № 1057).

Головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем програми є Міністерство у справах ветеранів України.

Згідно з Порядком №1057 психологічна реабілітація здійснюється мультидисциплінарними командами суб’єктів надання послуг, включених Міністерством у справах ветеранів України до Реєстру постачальників послуг із психологічної реабілітації.

Підставами надання послуг із психологічної реабілітації є:

1) направлення лікаря, який надає первинну медичну допомогу, або направлення лікуючого лікаря;

2) особисте звернення отримувача послуг.

Отже, постраждалі учасники Революції Гідності, учасники АТО/ООС, члени їх сімей та члени сімей загиблих (померлих) таких осіб мають право особисто звернутися до закладу, який надає послуги із психологічної реабілітації ветеранам.

Обрати такий заклад отримувач можна самостійно на офіційному сайті Мінветеранів https://mva.gov.ua/ за посиланням: https://cutt.lv/RCaYuOL або за допомогою СІС е-Ветеран https://sis.mva.gov.ua

Разом із тим інформуємо, що бюджетна установа Мінветеранів, Український Ветеранський Фонд реалізував проект «Гаряча лінія підтримки» для ветеранів. Номер «гарячої лінії» +38 (067) 400 46 60.

За додатковими роз’ясненнями та консультаціями радимо звертатися до Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за адресою: 2-й пров. Пушкіна, 8 або за тел.: 2-23-71.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за інформацією Міністерства у справах ветеранів України

 

Назад до розділу