• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Вдячні, що врятували світ!

eye

192

19.12.2022 10:45

RSS

14 грудня був усенародний день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

За клопотанням міського голови Миколи Юрчишина почесною грамотою Вінницької обласної військової адміністрації та Вінницької обласної Ради до цієї пам’ятної дати був нагороджений ЗАРІЧНЮК Іван Іванович, хмільничанин, учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 категорії.

У 1987 році Іван Іванович був призваний Хмільницьким районним військовим комісаріатом в місті Хмільник Вінницької області, як рядовий запасу. Упродовж 16 січня – 29 квітня 1987 року брав участь в ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Більшість часу перебував у м. Прип’ять та у с.Наровля Гомельської області. Виконував роботи з дезінфекції покинутих будівель та інші доведені завдання.

Сьогодні, 19 грудня 2022 року, міський голова Микола Юрчишин мав честь вручити обласну відзнаку Івану Івановичу Зарічнюку та в його особі подякувати усім, хто захистив світ від ядерного атома.

- Від усієї Хмільницької громади щиро вдячний Вам, Іване Івановичу! Разом із великою Армією рятувальників Чорнобиля Ви захистили людство, щоб кожен мав шанс на майбутнє – мирне, безпечне і щасливе! Хай Господь Вас благословить довголіттям, добрим самопочуттям і родинним затишком, – сказав міський голова під час вручення обласної винагороди.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу