• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

«Мій чоловік стояв за Україну, щоб усі діти мали майбутнє!»

eye

269

20.12.2022 13:32

RSS

20 грудня до міського голови прийшли мама та дружина Героя України (посмертно) лейтенанта Владислава Українця - Валентина Петрівна та Катерина Андріївна.

Рідні Героя висловили своє обурення тим, що в місті не буде новорічної ялинки, бо так за рейтингом загальної більшості показали результати опитування в соціальних мережах.

«Кожна мама і тато бажають своїм дітям найкраще. У нашого малюка це перший Новий рік. Хіба б хотів би мій чоловік Владислав, щоб наш маленький Андрійко не побачив ялинки, не відчув подих різдвяних свят, не посміхнувся нам від приємних емоцій?! Ми вважаємо, що ялинку треба ставити в місті, щоб діти, незважаючи ні на що, мали свято й раділи йому. Мій чоловік стояв за Україну, щоб усі діти мали майбутнє», - сказала, не стримуючи сліз дружина Героя України Катерина Андріївна.

Валентина Петрівна, від імені родини, висловила пропозицію про перейменування вулиці 1-го Травня на вулицю Українця Владислава.

Міський голова підтримав родину добрим словом та подякував жінкам за небайдужість до справ у громаді.

«Я зроблю все, що буде в межах своїх повноважень, аби ваша думка була почута, аби кожна дитина відчула повноту щастя у своїй родині, особливо на новорічні свята», - запевнив міський голова на завершення розмови.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу