• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Тримаємо кулаки: у Хмільнику пройшов різдвяний турнір з боксу

eye

282

20.12.2022 10:49

RSS

За сприяння та підтримки міського голови Миколи Юрчишина 19 грудня 2022 року у спортивному залі Хмільницької ДЮСШ відбувся відкритий турнір Хмільницької міської територіальної громади з боксу серед юнаків та дівчат.

У турнірі взяли участь: вихованці Хмільницької ДЮСШ, юні спортсмени з міст Могилів-Подільський, Іллінці та спортсмени з Республіки Молдова.

Офіційну частину заходу відкрив Андрій Сташко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, Роман Головащенко, український професійний боксер, інтернаціональний та інтерконтинентальний чемпіон за версією IBO, чемпіон світу за версією GBC, чемпіон Європи за версією IBF, головний суддя майстер спорту СРСР з боксу Михайло Петровський.

Учасники турніру вшанували хвилиною мовчання захисників та захисниць України, які віддали своє життя

за волю, незалежність та наше майбутнє.

На знак гостинності і знайомства Андрій Сташко вручив представникам запрошених команд презентаційні подарунки від міського голови Миколи Юрчишина.

У процесі турніру відбулося 18 видовищних поєдинків юних боксерів, які на рингу показали свій професійний вишкіл, майстерність та бажання перемогти.

Учасники турніру були нагороджені грамотами та медалями.

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу