• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Громадські організації соціального напрямку подали свої проєкти

eye

140

21.12.2022 16:06

RSS

21 грудня в конференц-залі Хмільницької міської ради відбулося засідання Комісії з проведення конкурсного відбору програм (проектів, заходів) інститутів громадянського суспільства соціального спрямування, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка з бюджету Хмільницької міської територіальної громади у 2023 році.

Відкрив засідання заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко

Андрій Володимирович ознайомив із нормативними документами, що затверджені виконкомом і міською радою, якими Комісія буде керуватися у своїй роботі.

Це - Порядок проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами) та Порядок надання фінансової підтримки з бюджету Хмільницької міської ТГ інститутам громадянського суспільства соціального спрямування, які здійснюють свою діяльність на території Хмільницької міської ТГ.

Начальник Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради Ірина Тимошенко повідомила, що на конкурс свої пропозиції подали троє інститутів громадянського суспільства, а саме:

- Спілка ветеранів війни в Афганістані м.Хмільника та Хмільницького району,

- Хмільницька міська організація ветеранів України,

- Спілка учасників АТО м.Хмільника та Хмільницького району.

Комісія перевірила чи подані документи інститутів громадянського суспільства на відповідають вимогам конкурсної документації та доручила профільним відділам і управлінням відстежити чи не дублюються заходи ГО із заходами міських комплексних програм.

Наступне засідання призначено 27 грудня.

Тоді планується більш детально обговорити результати перевірки конкурсних пропозицій та запросити громадські організації на відкритий захист їхніх проєктів.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

#соціальний_захист_хмільницька_тг

#співдія_партнерство_хмільницька_тг

 

 

 

 

Назад до розділу