• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконавчий комітет ВИРІШИВ

eye

546

22.12.2022 13:41

RSS

22 грудня міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету. На засіданні розглянуто, обговорено та ухвалено рішення з 24 важливих питання. Зокрема:

Першим чином урегульовано питання соціального напрямку та на підставі Ухвали Хмільницького міськрайонного суду затверджено подання про доцільність призначення опікунів над двома недієздатними особами.

Виконком заслухав виконання фінансового плану КП «Аптека №265» за 9 місяців 2022 року та визнав роботу директора незадовільною. Для покращення ефективності роботи підприємств міста комунальної форми власності, вдосконалення організаційного забезпечення функції контролю за фінансово-господарською діяльністю закладу охорони здоров’я, засновником якого є Хмільницька міська рада, виконком міської ради доручив заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сташку А.В. вивчити доцільність про перебування директора КП «Аптека №265», враховуючи показники звіту про виконання фінплану підприємства за 9 місяців 2022 року.

Врахувавши висновки міської комісії з питань визначення стану зелених насаджень, розглянуто заяви громадян і підприємств про видалення дерев (аварійно-небезпечна, стовбурова гниль).

Вирішено безоплатно передати з балансу Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради на баланс КП «Хмільникводоканал» комунальне майно (дизельне паливо 1500 л.).

Внесено зміни до рішень виконкому від 20 жовтня та 15 грудня 2022 року про безоплатну передачу комунального майна з балансу КП «Хмільникокмунсервіс» на баланс Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради (плитку, цемент), зміни до рішення від 24 листопада про безоплану передачу комунального майна в с.Порик (частина площі будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини) на баланс виконкому, а також уточнено додаток №2 до рішення від 3 листопада «Про передачу комунального майна з балансу КП «Хмільниккомунсервіс» (генератор).

За заявою громадянина погоджено розміщення будівельних матеріалів на території загального користування строком до 01.05.2023 року.

Взято на квартирний облік для поліпшення житлових умов дитину під опікою та дитину-сироту.

За заявою фермерського господарства погоджено місця для сезонної торгівлі ялинками і соснами на майданчику біля КЗ «Будинок культури» по 31 грудня 2022 року.

Збільшено ліміти споживання енергоносіїв та водопостачання КЗ «Історичний музей м. Хмільника».

За заявою громадян (законних представників дітей) видано дублікат свідоцтва про право власності на житловий будинок у зв’язку з втратою оригіналу документа, а також дублікат свідоцтва про право особистої власності на домоволодіння.

Надано дозвіл законному представнику матері на прийняття в дар земельної ділянки на ім’я малолітньої дочки.

Затверджено орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю на 2023 рік, план роботи виконавчого комітету міської ради на 1 квартал 2023 року та план культурно-мистецьких заходів на січень-лютий 2023 року.

Розглядаючи план культурно-мистецьких заходів, міський голова повідомив, що на початку тижня мав розмову з мамою та дружиною Владислава Українця, Героя України (посмертно). Рідні звернулися з клопотанням перейменувати вулицю 1-го Травня на вулицю Українця Владислава та пропозицією встановити загальноміську ялинку, попри всі обставини та дискусійні погляди, для дітей і заради них! Тому ухвалено рішення встановити головну ялинку в міському парку, але без урочистого відкриття та масових заходів.

Схвалено проєкти бюджетних рішень міської ради, зокрема про зміни до бюджету на 2022 рік, затвердження договорів про передачу коштів між місцевими бюджетами, а також схвалено головний фінансовий документ – проєкт бюджету громади на 2023 рік, який напрацьований робочою групою разом із фінансистами та розпорядниками коштів міського бюджету і буде внесений на сесію для затвердження.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

 

Назад до розділу