• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 36 сесії міської ради

eye

282

26.12.2022 09:43

RSS

23 грудня 2022 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 36 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 21 депутат міської ради, які розглянули 47 питань.

Перед розглядом питань порядку денного міський голова вручив дружині загиблого офіцера Збройних Сил України, Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» Владислава Українця – Катерині Андріївні пам’ятний сертифікат, що засвідчує увічнення прізвища Владислава Петровича Українця у Книзі Пошани та пам’яті «Гордість Хмільника» (посмертно). Подякував батькам Владислава - Валентині Петрівні і Петру Тимофійовичу за те, що виховали гідного сина нашої Батьківщини.

Першим місцеві обранці взяли до відома звіт Хмільницького міського голови про роботу за період з грудня 2021 року по листопад 2022 року.

Внесено зміни та доповнення до діючих програм: зокрема, про забезпечення соціальними послугами жителів Хмільницької міської територіальної громади, захист населення і територій, розвиток житлово-комунального господарства, забезпечення населення якісною питною водою, покращення умов медичного обслуговування, сприяння розвитку освіти, фізичної культури і спорту. Відповідно ухвалено зміни до окремих порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів цільових програм.

Затверджено Програму економічного і соціального розвитку Хмільницької міської територіальної громади на 2022-2024 роки в новій редакції.

Окремими рішеннями депутати затвердили мережу надавачів соціальних послуг та переліку базових соціальних послуг, що надаються в Хмільницькій міській територіальній громаді, Порядки та Граничні норми витрат на забезпечення харчуванням і лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів, уповноважили старост на роботу зі Спадковим реєстром при вчиненні відповідних нотаріальних дій.

Депутатський корпус вніс зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік, затвердив договори про передачу коштів між місцевими бюджетами у наступному році.

Депутати підтримали проєкт рішення про бюджет громади на 2023 рік, який попередньо було розглянуто на спільному засіданні усіх постійних комісій. Співдоповідачем з цього питання на пленарному засіданні виступив голова постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, підприємництва, торгівлі та послуг, інвестиційної та регуляторної політики Юрій Кондратовець.

Значна частина питань позачергової сесії стосувалась врегулювання земельних відносин. Усі проєкти рішень цього блоку підтримані депутатським корпусом.

Насамкінець, міський голова Микола Юрчишин привітав присутніх з новорічно-різдвяними святами.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу