• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

276 жителів громади отримали «аграрну» дотацію

eye

497

26.12.2022 15:23

RSS

У серпні цього року стартувала нова Урядова ініціатива на підтримку малих агровиробників, які обробляють від 1 до 120 га сільгоспугідь або утримують від 3 до 100 корів.

Для отримання «аграрної» дотації (3100 грн. - за 1 га оброблюваних сільгоспугідь, 5300 грн. – за кожну корову, яка у власності) селянам потрібно було внести відомості про себе в Державному аграрному реєстрі та заповнити відповідну заявку.

Процес реєстрації в окремих жителів громади викликав складнощі. Тож господарі звернулися за допомогою до міського голови Миколи Юрчишина.

Очільник громади доручив відділу розвитку сільського господарства Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради (заступник начальника Управління - начальник відділу Лілія Денисюк, головний спеціаліст відділу Ірина Сідорова та спеціаліст 1 категорії Оксана Загребельна) надати всю можливу організаційну, роз’яснювальну і фахову допомогу громадянам у питаннях реєстрації.

Фахівці відділу в період з вересня – по листопад зареєстрували 276 отримувачів державної дотації на суму понад 6 млн. грн.

Це господарі з 42-х населених пунктів нашої громади (місто Хмільник та села громади), які своєчасно звернулися за держпідтримкою, коли були доступні програми підтримки та їхні документи відповідали вимогам державного аграрного реєстру.

Ці люди заслуговують на державну підтримку, бо самовіддано, безперервно і дбайливо працюють на своїй Землі-годувальниці.

Жителі громади залишили відгук своєї вдячності міському голові та відділу розвитку сільського господарства міської ради.

Для нас же найбільша вдячність – це допомога Людям праці!

У різдвяно-новорічний час міський голова та колектив міської ради бажають миру, щастя та добробуту кожній Хмільницькій родині.

Разом – для Перемоги!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

 

 

 

Назад до розділу