• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Нескореним херсонцям – від щирих серцем хмільничан

eye

242

27.12.2022 15:27

RSS

Чужої біди не буває! – так вважають усі, хто воює, працює та свідомо допомагає, хто живе з молитвою про омріяну перемогу та вірою у щасливе майбутнє вільної України.

Цими вихідними до різдвяних свят нескореним жителям Херсону від щирих серцем хмільничан доставлено гуманітарний вантаж підтримки (продукти харчування, солодощі, теплий одяг, взуття, медикаменти, засоби гігієни, дитячі іграшки).

Міський голова Микола Юрчишин, міська рада та її виконавчий комітет щиро вдячні за згуртованість і єдність колективам місцевих підприємств, установ та організацій, санаторіїв, закладів освіти, бізнесу, громадським та волонтерським спільнотам, старостинським округам, сусіднім громадам, містам-партнерам, переселенцям, усім людям доброї волі та доброго серця.

У важкі часи особливо відчутна енергія світла, якою потрібно ділитися і яка дає непереборну силу в час боротьби. Херсонці! Ми з вами! І наші серця б’ються разом за волю та незалежність рідної України!

Херсонська міська військова адміністрація переказує всім нам вдячність за гуманітарну підтримку. - А ми у відповідь докладемо ще більше зусиль, щоб  допомогти людям у потребі.

Українці – чуйні та добром багаті!

Раді будемо зустрітися у Хмільнику з дружньою херсонською делегацією після перемоги та посмакувати найкращими херсонськими кавунами!

А зараз – до справ, що вершать таку очікувану всіма Перемогу!

Окрема вдячність за транспортні послуги ФОП Сергію Мерзлому, водіям Анатолію Маліновському, Віктору Уляницькому та Олегу Афанасенку, волонтерам Юрію Плахотнюку, Василю Тетянюку та Віктору Плахотнюку, а також усім людям, які віддали найдорожче, щоб допомогти.

Ми сильні – РАЗОМ! УКРАЇНА – у кожному з нас!

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу