• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Енергія миру та нашої єдності

eye

237

28.12.2022 14:51

RSS

Друзі! У попередніх дописах ми розповідали, що маємо Мрію і збираємо кошти на закупівлю дрона для військових. На заходах, що проводили працівники культури, громада зробила свій щедрий внесок і нам разом вдалося зібрати 51 тисячу 595 грн.

Ще 40 тисяч грн. доклали учні ліцею №4 міста Хмільника, які разом зі своїми батьками та учителями у вільний від навчання час виготовляли патріотичні вироби і смаколики (браслети, намиста, картини, аплікації). Усе, в що діти вклали своєї енергії Миру, хмільничани та гості міста купували в місцевих магазинах і таким чином вдалося зібрати кошти для ЗСУ.

Сьогодні, 28 грудня, за ініціативи координаторів Акції разом зібрані кошти передали військовослужбовцям ЗСУ однієї з територіальних частин.

Захисники України подякували жителям громади за допомогу для війська та запевнили, що фінанси спрямують для підсилення технічного озброєння нашої країни.

Міський голова Микола Юрчишин подякував координаторам доброчинної ініціативи – дирекції ліцею №4 міста Хмільника (директор – Василь Іваниця та заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Терентьєва) та відділу культури і туризму міської ради (начальник – Юлія Цупринюк), усім, хто своїм коштом, своїм серцем підтримав таку акцію.

За свої старання і добрі наміри юні доброчинці отримали ще й новорічні подарунки від міського голови.

Ми сильні – РАЗОМ! УКРАЇНА – в кожному з нас!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу