• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З добром до людей – заради спільної ПЕРЕМОГИ! - підсумки

eye

204

30.12.2022 10:58

RSS

У грудні продовжувалась благодійна акція з видачі продуктових наборів громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які перебувають на обліку у відділеннях територіального центру. За місяць видано 121 продуктовий набір.

Акція була організована завдяки підтримці та сприяння Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина та народного депутата України Петра Юрчишина.

Згідно рішень управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради про надання соціальних послуг, відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», 915 осіб отримали натуральну допомогу у вигляді продуктів харчування.

Мешканці Хмільника та сіл Хмільницької міської територіальної громади активно звертаються із заявами про надання натуральної допомоги, тому у 2023 році видача продуктових наборів продовжуватиметься.

Звертаємо увагу, що натуральна допомога продуктами харчування надається відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» згідно рішень управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради про надання соціальних послуг.

Для отримання продуктових наборів необхідно звернутися до УПСЗН із заявою про надання соціальних послуг з відповідним пакетом документів:

-  копія паспорта та ідентифікаційного коду;

-  довідка МСЕК про встановлення групи інвалідності (за наявності інвалідності);

- довідка про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб;

-  довідки про доходи всіх членів сім’ї (у вигляді заробітної плати, доходу від здачі в оренду земельної ділянки тощо, окрім пенсії та соціальних допомог) за один квартал, який передує місяцю, що є попереднім до місяця звернення за допомогою.

Надання соціальної послуги натуральної допомоги у вигляді продуктів харчування можливе у разі, якщо середньомісячний сукупний дохід на одну особу не перевищує двох прожиткових мінімумів для відповідної категорії осіб (з 1 грудня 2022 року прожитковий мінімум для осіб, що втратили працездатність, становить 2093 грн.).

За консультацією з приводу отримання допомоги можна звернутись до управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради (м. Хмільник, 2 пров. Пушкіна, 8, тел. (04338) 2-23-71) або до територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради (вул. Пушкіна, 48, тел. (04338) 2-30-30).

Адміністрація територіального центру та підопічні-отримувачі допомоги висловлюють щиру вдячність Хмільницькому міському голові Миколі  Юрчишину та народному депутату України Петру Юрчишину за турботу про людей та постійну увагу. За щедрість та милосердя вдячні благодійникам –  депутату Вінницької обласної Ради Руслану Терещуку, фізичним-особам підприємцям Сергію Уманському, Вадиму Нечаю, Олегу Найчуку, Володимиру Стахурському, голові громадської організації «Знай, щоб жити» Денису Зволінському.

Напередодні Нового року бажаємо вам сил, здоров’я та наснаги, а рідній Україні – МИРУ ТА ПЕРЕМОГИ. Сподіваємось, що 2023 здійснить найзаповітніше бажання всього українського народу.

ПРАЦЮЄМО РАЗОМ ЗАДЛЯ СПІЛЬНОЇ МЕТИ!

 

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу