• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Новорічні канікули у Центрі творчості

eye

161

03.01.2023 11:08

RSS

Новорічні канікули у Центрі дитячої та юнацької творчості розпочалися  творчими зустрічами, конкурсними програмами та спортивними змаганнями.

Вихованці гуртка «Автомоделювання» (керівник гуртка Олександр Кравчук) підготували спортивні змагання з  автотрасових моделей  «Новорічні перегони-2023». Юні автомоделісти взяли участь у змаганнях, використовуючи  виготовлені власноруч моделі «Ретро», «Вантажівка», ES -24, G-7, G-33.

Переможці змагань були нагороджені Грамотами та новорічними сувенірами.

Вихованці гуртка «Краєзнавчий» (керівник гуртка Таїсія Неймет) підхопили естафету новорічних заходів та провели екологічну акцію «Збережемо життя ялинці». Гуртківці запропонували власні варіанти виготовлення новорічної ялинки зі штучних матеріалів, аби зменшити масовість вирубування хвойних дерев під час новорічних свят.

Також під час канікул продовжила свою роботу «Майстерня Святого Миколая», до якої радо збігалася дітвора, аби навчитися, випробувати свої здібності та уміння в напрямку декоративно-ужиткового мистецтва.

Керівники гуртків «Паперопластика» Лідія Паламарчук та «Моделювання іграшок-сувенірів» Лукащук Тетяна підготували дітям надзвичайно цікаві майстер-класи:

- «Новорічно-різдвяний ангелочок» (техніка - оригамі та аплікація);

- «Новорічна іграшка-прикраса «Чарівний капелюх» (техніка - об’ємна іграшка);

- «Новорічні ялинкові прикраси» (техніка - декоративні об’ємні  фігурки;

- «Святкова листівка «З Новим роком!» (техніка - 3D аплікація);

- «Новорічний янгол» ( техніка - лялька-мотанка).

Поспішають діти до Центру дитячої та юнацької творчості, бо впевнені, що тут чекають на них креативні педагоги, які вміють і знають як організувати дозвілля школярів та створити умови для всебічного розвитку творчої особистості.

Юлія Бараболя,

заступник директора ЦДЮТ

Назад до розділу