• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Беремо участь у проекті «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад»

eye

542

04.01.2023 08:37

RSS

Ми успішно взяли участь у конкурсному відборі в межах проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад» серед громад Вінницької області. Тому за підтримки Вінницької обласної військової адміністрації, у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини», швейцарсько-українською Програмою EGAP та Фондом Східна Європа будемо розробляти Програму цифровізації.

27 грудня 2022 року у м.Вінниця відбувся тренінг з цифрової трансформації для 10 пілотних громад області, що були обрані в межах цього проєкту.

Загалом це такі 10 пілотних громад:

- Хмільницька територіальна громада;

- Іллінецька міська територіальна громада;

- Ямпільська міська територіальна громада;

- Северинівська територіальна громада;

- Тростянецька селищна територіальна громада;

- Дашівська територіальна громада;

- Тульчинська територіальна громада;

- Якушинецька територіальна громада;

- Гніванська територіальна громада;

- Могилів-Подільська міська територіальна громада.

Хмільницьку міську територіальну громаду на тренінгу представили: завідувач сектору інформаційних технологій та електронного урядування міської ради Олександр Долєвич та головний спеціаліст організаційного відділу міської ради Микола Войтенко.

Посадовці отримали змогу підвищити обізнаність та компетентність у сфері цифрової трансформації та інформатизації.

Крім того, на тренінгу розглянуто ряд важливих та актуальних питань щодо цифрових рішень, компетентності представників місцевого самоврядування та мешканців громад, проаналізовано сучасний стан цифрових громад, визначено актуальність та важливість залучення громадськості до процесів прийняття цифрових рішень та виконано низку практичних вправ, що допоможуть побудувати максимально ефективну стратегію цифрового розвитку.

Реалізація проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад» стала можливою завдяки підтримці Вінницької обласної військової адміністрації у партнерстві із Міністерством цифрової трансформації України та ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини», що фінансується швейцарсько-українською Програмою EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

За інформацією Вінницької обласної військової адміністрації

Назад до розділу