• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговому засіданні виконавчого комітету

eye

704

12.01.2023 14:03

RSS

Сьогодні, 12 січня, міський голова Микола Юрчишин провів  позачергове засідання виконавчого комітету  міської ради.

На засіданні розглянуто та вирішено 19 важливих питань: освітнього, соціального, комунального напрямків, а також питань захисту прав дитини.

Першим питанням заслухано звіт про виконання фінансового плану КП «Хмільниккомунсервіс» за 9 місяців 2022 року. Керівнику підприємства Юрію Прокоповичу доручено провести оптимізацію поточних витрат та економію ресурсів, активізувати виробничу потужність підприємства для отримання додаткових доходів, а також вжити невідкладних заходів щодо стягнення дебіторської заборгованості споживачів комунальних послуг, значно покращити роботу ввіреного йому підприємства.

Виконком визначив, що з 01 лютого по 31 травня 2023 року заклади загальної середньої освіти Хмільницької міської ради будуть приймати заяви про зарахування дітей до 1-х класів.

Розглянуто вісім соціальних питань. Надано фінансову підтримку коштом міського бюджету трьом інститутам громадянського суспільства соціального спрямування (ГО «Спілка ветеранів війни в Афганістані м.Хмільника та Хмільницького району», Хмільницька міська організація ветеранів України, ГО «Спілка учасників АТО м.Хмільника та Хмільницького району»).

Вирішено профінансувати з місцевого бюджету виплати одноразової матеріальної допомоги:  

  • чотирьом сім’ям військовослужбовців, які загинули чи померли, захищаючи Україну ( 118,5 тис. грн.);
  • п’ятьом військовослужбовцям, які отримали поранення і травми на війні (64,4 тис. грн.).

Затверджено подання щодо доцільності призначення опікунами над трьома особами, які за станом здоров’я потребують догляду.

Виконком вирішив звернутися до Вінницької обласної військової адміністрації з клопотанням про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» багатодітній матері з с.Журавне Порицького старостинського округу Хмільницької громади.

Внесено зміни до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) ВПО, які перемістилися у період воєнного стану на територію Хмільницької міської громади.

Вирішено передати безоплатно з балансу Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради на баланс комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс» комунальне майно для благоустрою громади в зимовий період.

Заслухано інформацію про стан військового обліку у громаді за 2022 рік та визначено завдання системи військового обліку громадян України на 2023 рік. Внесено зміни до складу добровольчих формувань міської громади.

Вирішено оголосити конкурс розвитку підприємницьких ініціатив жителів громади та затверджено основні характеристики конкурсу (умови конкурсу).

Уповноважено посадових осіб виконавчих органів Хмільницької міської ради на складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Затверджено персональний склад міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дитини у складних життєвих обставинах.

Надано дозвіл громадянам на дарування житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами, де право користування мають малолітні діти.

Вирішено відзначити подяками Хмільницького міського голови шестеро працівників територіальної військової частини з нагоди 62-ї річниці створення.

Внесено зміни до рішення виконкому про передачу комунального майна (два генератори електричні) на умовах оренди Хмільницькому районному територіальному Центру комплектування та соціальної підтримки в частині належного оформлення договірних зобов’язань сторін.

Відділ інформаційної діяльності комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу