• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У селах Хмільницької громади проведено профілактичний рейд

eye

394

12.01.2023 13:00

RSS

11 січня 2023 року працівниками  служби у справах дітей Хмільницької міської ради   спільно з працівниками Хмільницького міського центру соціальних служб проведено  профілактичний захід у селах   Широка Гребля, Голодьки, Лісне.

Під час заходу відвідано дитячий будинок сімейного типу, в якому проживає 5 дітей, позбавлених батьківського піклування з метою здійснення контролю   за  умовами  утримання,  виховання,  навчання вихованців.

Також  відвідано 7 сімей, в яких проживає 15 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Перевірено у сім'ях наявність    продуктів харчування, наявність твердого палива, необхідного для обігріву житла, створення належних умов для проживання дітей.

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків,  неприпустимості вчинення насилля в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми.

За результатами заходу службою у справах дітей направлено документи до Хмільницького районного відділу поліції на складення протоколів  за  ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей" на матір та батька дитини.          

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

Назад до розділу