• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Освітяни обмінялися досвідом кращих форматів роботи

eye

172

18.01.2023 10:12

RSS

17 січня фахівці Комунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницька міська рада провели вебінар для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти на тему: «Організація освітньої діяльності в закладів дошкільної освіти (ЗДО) за допомогою дистанційних технологій в умовах воєнного стану».

Директор Центру Майя Бєляєва наголосила, що заклади дошкільної освіти мають відповідати вимогам Базового компоненту дошкільної освіти як у мирний час, так і в умовах правового режиму воєнного стану.

Практичний досвід роботи з дошкільниками з використанням дистанційних технологій презентували вихователі: Олена Колеснік (ЗДО №1) та Ірина Медвецька (ЗДО №7).

Виховательки розповіли про такі інструменти спілкування з вихованцями: форум, чат, відеоконференція, блог, соціальні мережі.

Освітяни презентували такі форми практичної роботи:

відеоролики за темами, конкурси, флешмоби, аудіоказки, відеозвіти, майстер-класи.

Під час презентації вихователі зауважили, що до освітньої роботи в закладі долучаються музичні керівники, інструктори з фізичної культури, практичні психологи.

Педагоги поділилися досвідом роботи та підсумували, що заклади дошкільної освіти дають змогу дітям отримувати не лише знання та практичні вміння, а й психолого-педагогічну підтримку, допомагають не втрачати відчуття приналежності до дитячої спільноти.

Більш детальніше про навчальну зустріч можна прочитати на сторінці КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників ХМР"

Назад до розділу