• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Ми – це Україна! Україна – це ми!

eye

162

22.01.2023 09:10

RSS

Шановна громадо!

22 січня - день Соборності України. Ця дата навіки вкарбувалася в літопис українського народу як свято возз’єднання в єдину українську родину.

Проголошений Акт Злуки став великою перемогою українців, які віками мріяли про незалежну, єдину, соборну державу, боролись за свою територіальну  цілісність.

Цьогоріч день Соборності ми відзначаємо спільно з усім світом, бо Україна зараз у серцях багатьох свідомих людей, які допомагають нам протистояти ворогу, що зазіхає на нашу свободу, нашу соборність. Але йому це ніколи не вдасться. Бо ми - загартовані віками і наше ДНК – це воля.

Що таке соборність України для мене? Це єдність усіх українців навколо головних ідей. Це світле та надійне майбутнє наших дітей. Це цілісність наших земель.

Ми показали усьому світові безмежну любов до своєї Батьківщини та непохитність української нації. Ми як ніколи відчуваємо єдину державу, бо самі творимо її.

Вірю, що територіальна цілісність України, за яку віддали і продовжують віддавати своє життя незламні борці, залишиться непорушною.

Дякую усім нашим захисникам і захисницям за кожен крок уперед. За те, що обороняєте Соборність Держави та захищаєте честь і гідність українського народу. Ми - господарі у власному домі. Переможемо, бо єдині!

Щиро вітаю усіх з Днем Соборності!

Бажаю нам якнайшвидшого миру, злагоди, мудрості, твердого духу, незламної гідності й глибокої віри у майбутнє України!

У Єдності - наша сила!

Слава Україні!

З повагою –

Міський голова                      Микола ЮРЧИШИН

 

Назад до розділу