• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 37 сесії міської ради

eye

460

23.01.2023 09:24

RSS

20 січня 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 37 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 32 депутати міської ради, які розглянули 30 питань порядку денного.

Депутатським корпусом була взята до відома інформація начальника Хмільницького районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Романюка В.О. про стан організації службової діяльності Хмільницького районного відділу поліції, спрямованих на протидію злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку за друге півріччя минулого року.

Депутати ухвалили план роботи Хмільницької міської ради на 2023 рік.

Внесено зміни до рішення міської ради про затвердження списку присяжних Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області.

Затверджено Порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости у Хмільницькій міській територіальній громаді та внесено доповнення до Положення про старосту Хмільницької міської територіальної громади (в новій редакції).

Ухвалено рішення про дострокове припинення повноважень заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Загіки В.М.

У комунальну власність КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги», КНП «Хмільницька центральна лікарня» та Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради від представництва організації Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у якості гуманітарної допомоги було прийнято майно, а саме: мікрохвильові печі, плити електричні, пральні машини, електричні водонагрівачі.

Місцеві обранці підтримали внесення змін та доповнень до міських програм, зокрема у сфері комунального господарства, соціального захисту, техногенної та пожежної безпеки, містобудування, медицини, спорту, освіти, земельних відносин, місцевого самоврядування та затвердили порядки використання коштів місцевого бюджету до окремих програм.

Внесено зміни до Порядків та Граничних норм витрат на забезпечення харчуванням, лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів у новій редакції, а також – до Положення про службу у справах дітей міської ради.

З метою забезпечення вивезення твердих побутових відходів було прийнято рішення про делегування виконавчому комітету Хмільницької міської ради повноважень щодо організації конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів у м. Хмільнику.

Ухвалено рішення, що стосувались фінансової складової бюджету громади на 2022 рік та внесення змін до бюджету міської громади на поточний рік.

Два питання порядку денного стосувалися врегулювання земельних відносин.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу