• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницька грація

eye

94

19.01.2023 16:09

RSS

19 січня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів зустріч з вихованцями та  керівником клубу «ВІЗАРД» з танцювального спорту Анною Стороженко.

На зустрічі були присутні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко, начальник управління освіти, молоді та спорту міської ради Віталій Оліх, начальник відділу молоді та спорту  управління освіти, молоді та спорту міської ради Віталій Пачевський, мами спортсменок.

Микола Васильович привітав спортсменок з досягненням високих результатів на Всеукраїнських змаганнях з танцювального спорту.

Зустріч відбулась в доброзичливій атмосфері. Міський голова зазначив що він та його заступники роблять і будуть робити все, щоб діти територіальної громади були зайняті руховою активністю, займалися фізичною культурою, спортом та бачили свою ціль в досягненні ще більших результатів як в навчанні, так і в спорті.

Микола Васильович вручив Подяку міського голови керівнику клубу з танцювального спорту «ВІЗАРД» Анні Стороженко за  сумлінну працю,  вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, популяризацію танцювального спорту у Хмільницькій міській територіальній громаді, а юним танцюристкам кваліфікаційні книжки з присвоєнням спортивних розрядів згідно «Кваліфікаційних норм та вимог Єдиної спортивної кваліфікації України з неолімпійських видів спорту».

Керівник клубу Аня Стороженко під час спілкування визначила потребу у кращому освітленні танцювального залу для тренування. Повідомила, що до тренувань спортсменів клубу залучають фахових тренерів Всеукраїнського та міжнародного рівнів. Вихованці клубу беруть участь в обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Так, 2021 році в місті Києві вихованці клубу брали участь у чемпіонаті України та Європи. На змаганнях Алієва Наталія зайняла  1 місце серед юніорів до 16 років, Янкова Дарія - 6 місце,  в яких брали участь більш як 30 спортивних клубів України та країн Європи.

У 2022 році Алієва Наталія, 2008 року народження, зайняла:

І місце в категорії Юніори E LA, у Всеукраїнських рейтингових змаганнях із танцювального спорту «THE LEGEND OF GOLDEN LVIV» 05 листопада 2022 року м.Львів;        

- ІІ місце в категорії Юніори 1+2 D Соло-Latin  у Всеукраїнських змаганнях із танцювального спорту 18.09.2022 м. Київ;

- І місце в категорії в Юніори 1+2 Соло-Latin у обласних змаганнях із танцювального спорту «Миколаїв бал» 19.12.2022 р. м.Житомир.

 Янкова Дарія, 2009 року народження,  зайняла:

- ІІ місце в категорії юніори 1+2 Соло-Latin, ІІІ місце ЮН 1+2 Соло-Standart у Всеукраїнських змаганнях із танцювального спорту 18.09.2022 м. Київ;

- І місце в категорії Юніори 1+2 Соло-Latin у обласних змаганнях із танцювального спорту «Миколаїв бал» 19.12.2022 р. м.Житомир.

Валігура Дар’я, 2007 року народження, зайняла:

- І місце в категорії Юніори 1+2 Соло-Standard у обласних змаганнях із танцювального спорту «Миколаїв бал» 19.12.2022 р. м.Житомир;

- ІІ місце в категорії Юніори 1+2 Соло-Latin у обласних змаганнях із танцювального спорту «Миколаїв бал» 19.12.2022 р. м.Житомир.

Микола Васильович запевнив присутніх, що ми і надалі будемо піклуватися та підтримувати розвиток танцювального спорту у нашій громаді та зробимо все, щоб нашим дітям, спортсменам було комфортно займатися танцями і досягати ще вищих результатів.

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу