• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Оголошуємо Конкурс розвитку підприємницьких ініціатив

eye

614

24.01.2023 14:55

RSS

Для розвитку підприємницької діяльності, розвитку виробничого, трудового потенціалу, реалізації політики, спрямованої на захист та підтримку мікро- та малого підприємництва, а також залучення до підприємницької ініціативи соціально вразливих категорій населення, Хмільницька міська рада ухвалила Програму розвитку підприємницької ініціативи жителів громади на 2023-2025 роки.

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 12 січня 2023 року №14 оголошено Конкурс підприємницьких ініціатив жителів громади у 2023 році.

Хто може взяти участь?

  • Громадяни України, які зареєстровані та проживають у Хмільницькій міській територіальній громаді, які виявили бажання створити і розвивати підприємницьку діяльність:
  • жителі Хмільницької міської територіальної громади;
  • учасники бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО/ООС, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки, оборони, відсічі, стримування збройної агресії російської федерації на території України та особи з інвалідністю внаслідок війни, інвалідність яких пов’язана з проведенням АТО/ООС, з здійсненням заходів із забезпечення національної безпеки, оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на території України;
  • особи з інвалідністю І групи.

Максимальна сума гранту – 200 тис. грн.

До якого періоду можна подати конкурсні пропозиції?

  • Конкурсні пропозиції приймаються у Центрі надання адміністративних послуг до 27 лютого (включно), щоденно (крім вихідних днів).

8.00 – 15.30 (понеділок-четвер),

08.00 – 14.45 (п’ятниця)

за адресою: м.Хмільник, вул.Столярчука,10 (адмінприміщення міської ради).

Які документи необхідно подати для участі в Конкурсі:

1. Заява про участь у конкурсі, складена за встановленою формою (додаток 1);

2. Копія паспорта, ідентифікаційного коду (або копія сторінки паспорта з відміткою про наявність у такої особи права здійснювати будь-які платежі без ідентифікаційного кода);

3. Бізнес-план, завірений підписом претендента (додаток 2);

4. Копія посвідчення учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та/або довідка МСЕК;

5. Копія довідки про безпосередню участь в АТО/ООС, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України або про безпосередню участь особи у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України (за потреби);

6. Лист-гарантія про реєстрацію фізичної особи-підприємця в установленому законодавством порядку після оголошення конкурсною комісією переможцем конкурсу.

Якщо маєте питання і потрібна консультація

  • За інформацією радимо звернутися до управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради за тел.: (04338) 2 21 75.

Більш детальніше про

Основні характеристики конкурсу

https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/uk/documents/item/19749

Умови участі в Конкурсі  (бланки документів)

https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/uk/documents/item/19454

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу