• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулося засідання виконкому

eye

346

27.01.2023 10:56

RSS

27 січня міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

На початку засідання усі присутні вшанували світлу пам'ять захисника України, нашого колеги - Віталія Гедзуна, який поклав своє життя на вівтар своєї Батьківщини.

Далі, відповідно до плану роботи, на засіданні члени виконкому розглянули та вирішили 10 актуальних питань, які переважно стосувались житлово-комунального господарства.

Виконком вирішив провести конкурс щодо визначення Виконавця послуг із вивезення твердих побутових відходів на території міста Хмільника та визначив Замовника із проведення закупівлі щебеню та відсіву для благоустрою міста.

Два питання стосувались безоплатної передачі комунального майна: з  балансу КП «Хмільниккомунсервіс» на баланс Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради та з балансу Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради на баланс КП «Хмільниккомунсервіс».

4 питання виконком розглянув з тематики  квартирного обліку: за заявами громадян взято на облік,  та одне питання щодо внесення змін до квартирної облікової справи.

Також виконком вніс зміни до свого рішення в частині підготовки та проведення приписки громадян України 2006 року народження до призовної дільниці Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Відділ інформаційної діяльності комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу