• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Освітяни знайомлять з кращими форматами навчання і єдності

eye

139

01.02.2023 11:01

RSS

31 січня 2023 року в Управлінні освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради педагогічні працівники Соколівської гімназії презентували роботу закладу.

Директор гімназії Олена Дручинська, яка атестується як керівник, провела для міської атестаційної комісії онлайн екскурсію рідним селом.

Педагог розповіла історію створення та розвитку школи, показала матеріально-технічне забезпечення класних кімнат, поділилася досвідом організації освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Вчителі продемонстрували фрагменти відеоуроків інформатики (Олена Дручинська), історії (Володимир Лисий), англійської мови (Алла Похила), музичного мистецтва (Євгенія Пальонко) з використанням інноваційних педагогічних технологій.

Освітяни обговорили переглянуті уроки та зробили висновок, що заклад освіти – це професійне обличчя директора, а живе спілкування учителя та учня – шлях до якісних знань. А ще побачили, що село і гімназія – це одна велика родина, яка разом вчиться, працює, святкує, займається волонтерством, висаджує сад Перемоги.

У єдності - наша сила!

У єдності освітянський фронт – професійний та непереможний!

За інформацією Комунальної установи « Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

Назад до розділу