• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Соціальні та комунальні питання вирішив виконком

eye

470

03.02.2023 12:00

RSS

3 лютого 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету.

16 невідкладних питань розглянуто і вирішено під час засідання. За своєю складовою - це питання соціального, комунального, фінансового напрямків розвитку, а також питання зі сфери захисту прав дитини.

Три перших ухвалених рішення стосувалися змін до бюджету громади на 2023 рік, схвалення проєкту рішення міської ради, яким затверджується Договір про передачу видатків міського бюджету у 2023 році, та звіт виконання бюджету громади за 2022 рік.

Три наступних питання, що вирішили, – соціального напрямку. Погоджено фінансування одноразової матеріальної допомоги 36 особам з інвалідністю внаслідок війни (1 група - 3,0 тис. грн., 2 група - 2,0 тис. грн., 3 група - 1,0 тис.), які брали участь у бойових діях на території інших держав, 9 жителям громади (по 20,0 тис грн. кожному), які мають інвалідність 1 групи і проходять гемодіаліз, а також громадянці на лікування онкологічного захворювання (30,0 тис. грн.).

Затверджено:

  • у новому складі адмінкомісію, яка є колегіальним органом, що розглядає і вирішує справи про адміністративні правопорушення, віднесені Кодексом України про адміністративні правопорушення до її відання;
  • План культурно-мистецьких заходів з 6 лютого по 5 березня 2023 року, що проводяться в закладах культури громади для підняття патріотичного духу та популяризації самобутніх традицій українського народу.

Розглянуто заяви громадян про:

- видалення аварійних дерев на підставі актів обстеження Комісії;

- видачу дубліката свідоцтва про право особистої власності на домоволодіння у зв’язку з втратою документів, зміни прізвища у свідоцтві про право особистої власності на домоволодіння;

- вирішення спору між батьками щодо участі у вихованні дитини.

Ряд ухвалених рішень стосувалися передачі майна міської комунальної власності з балансу виконкому на баланс комунальних підприємств.

Під завершення засідання виконком схвалив перелік питань, які внесені на розгляд позачергової 38 сесії міської ради 3 лютого 2023 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу