• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Для ЗСУ працюється з бажанням

eye

321

03.02.2023 14:45

RSS

Скільки добрих сердець довкола! Скільки добрих справ, з якими наші воїни ще більше міцніють духом, і від того Перемога стає все ближчою!

Наша країна – неймовірна, а її громадяни – не стомлюються робити більше, щоб підтримати, допомогти, вірити в те, що у своєму краї – ми господарі, ми - будівничі свого майбутнього!

Такі невсипущі господарі й господарочки живуть і в нашій дружній Хмільницькій громаді. Нещодавно у приміщенні дитсадочка с.Кожухів (Кожухівський старостинський округ) запрацювала «Кухня для патріотів». Тут всі страви готуються за єдиним рецептом – для захисників і для Перемоги!

Староста Світлана Остапчук розповідає, що в цій справі немає байдужих, бо кожен хоче допомогти.

Допомагають і орендар місцевих земель Віктор Семененко, пекарня Sonto frans (ФОП Олександра Слободянюк), працівники сільського кафе «Зодіак» (ФОП Ігор Бондар). Продукти охоче приносять односельчани. Все, що приготували на кухні, передається волонтерській родині Москаленків із с. Широка Гребля, щоб наші мужні козаки отримали домашні страви для підкріплення їхніх сил на війні й поверталися з перемогою до свого рідного дому.

Готуємо для своїх! Для України! Для Перемоги!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу