• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 38 сесії міської ради

eye

396

06.02.2023 09:29

RSS

3 лютого 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 38 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 25 депутатів міської ради, які розглянули 43 питання порядку денного.

Міські обранці внесли зміни та доповнення до штатних розписів виконавчих органів Хмільницької міської ради, Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради та комунального закладу «Будинок культури» Хмільницької міської ради і затвердили структуру цієї установи.

Ухвалено рішення про покладання обов’язків на вчинення нотаріальних дій старостами, на підставі яких вони наділяються повноваженнями роботи з відповідними державними реєстрами, а саме: підписання та подання заяв, відомостей та інших  необхідних документів для внесення інформації до Єдиних державних реєстрів та Спадкового реєстру з метою проведення реєстраційних і нотаріальних дій.

Окремим рішенням депутати затвердили Положення про Наглядову раду КНП «Хмільницька ЦЛ», метою діяльності якого є сприяння у реалізації права громадян на участь в управлінні підприємством.

Депутати підтримали внесення змін та доповнень до міських програм, зокрема у сфері житлово-комунального господарства, безпеки та оборони, техногенної і пожежної безпеки, соціального захисту.

Погоджено перелік об’єктів комунальної власності Хмільницької міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2023 році, а саме: нежитлові приміщення та будівлі по вулицях Сиротюка, 22, Столярчука, 50, Пушкіна, 48, Кутузова, 12А та по проспекту Свободи, 13.

Депутатським корпусом взято до відома звіти про виконання міських програм та затверджено звіт про виконання бюджету громади за 2022 рік і погоджено договір про передачу видатків у 2023 році. Внесено зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік.

Значна частина питань порядку денного стосувалась врегулювання земельних відносин. Усі питання цього блоку були підтримані.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу