• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

100 літ – на килимі Життя та Долі

eye

177

06.02.2023 12:50

RSS

Життя – як мить і ціла вічність. Так може сказати довгожителька Хмільницької громади Якилина Никифорівна Барткова, яка 4 лютого 2023 року досягла свого 100-ліття.

Життєпис цієї жінки не з легких. Усього бувало на її долі: і радощі, і сум, і важка праця на Землі, з якої дбайливо проростали пагони врожаю, щоб прогодувати родину.

Народилася Якилина Никифорівна в селі Педоси Хмільницького району (нині Хмільницька міська громада). З дитинства важко працювала і в 15 років вже була ланковою.

На її серці позначилися важкі воєнні роки, непрості повоєнні часи. Та вона ніколи не скаржилася на свою долю, чесно трудилася на селянській ниві. Можливо, в цьому і є секрет її довголіття?

Зараз поважна бабуся проживає у колі люблячої родини в селі Вербівка теж Хмільницької громади. Має трьох дітей, семеро онуків, одинадцять правнуків та вже чотири правнучки.

За дорученням міського голови Миколи Юрчишина з поважним ювілеєм іменинницю та її чудову родину привітав Василь Косенко, голова Хмільницької міської організації ветеранів України.

Від народного депутата України Петра Юрчишина ювілярку поздоровив Василь Павленко, помічник парламентаря.

Зі славним ювілеєм! З добрим життєвим ужинком!

 

Надія Губанова, відповідальний секретар Хмільницької міської організації ветеранів України

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу