• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Любимо Україну кожним подихом і серцем

eye

158

14.02.2023 10:16

RSS

Напевно, кожна людина в своєму житті хоч раз замислювалась, що означає для неї слово «Батьківщина» . Чим вимірюється любов до Батьківщини? Про це говорили на засіданні любительського об’єднання «Читацьке коло» на тему «Минуще все, любов лиш вічна».

У нашому світі тільки ті вартості мають майбуття, за які людина готова боротися, які вона рішуче готова захищати, жертвуючи найдорожчим – життям. Серед цих цінностей – наша Україна, наш мудрий народ, наша щедра земля.

Історії про воїнів, які захищають Україну від російської агресії, хвилюють і вражають. За кожною історією справжній герой, який самовіддано любить і служить своїй Батьківщині.

Війна в Україні сьогодні тривожить та нікого не залишає байдужими. Душа кожного письменника, поета, митця чутлива до народного горя, тому цілком зрозуміла та велика роль, яку відіграють їхні твори , сповнені патріотизму й щирої любові до рідної землі.

Свої поетичні твори читали Валентина Павленко, Віра Шурман, Оксана Гавура, Уляна Мудь. Наші художники Дмитро Власійчук та Микола Загородній презентували нові роботи.

Про творчість відомого хорового диригента, композитора – аматора, народного артиста України Анатолія Пашкевича дізналися з мистецької години «Він був найкращим, тому й залишиться незабутнім!», присвячена 85 – річчю від дня народження. Своєю творчістю Анатолій Максимович завжди будитиме в людських серцях тепло любові, щирості, патріотизму і добра.

Честь та слава кожному, хто бореться за нашу незалежність та вічна пам'ять тим, хто віддав за неї життя.

Віримо у нашу перемогу! Україна – ти у наших серцях!

За інформацією КЗ "Бібліотека для дорослих" Хмільницької міської ради

Назад до розділу