• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 39 сесії міської ради

eye

250

14.02.2023 15:52

RSS

 14 лютого 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 39 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 19 депутатів міської ради, які розглянули 9 питань.

У ході пленарного засідання депутатський корпус підтримав внесення змін та доповнень до діючих програм. Зокрема, зміни стосувались розроблення містобудівної та науково-проектної документації, покращення благоустрою та естетичного стану територій Хмільницької громади.

Депутати міської ради затвердили на посаду старости Кривошиївського старостинського округу Дмитра Бадана та ввели його до складу виконавчого комітету Хмільницької міської ради, а також поклали обов’язки на вчинення ним нотаріальних дій.

Прийнято рішення про внесення змін до складу постійно діючої комісії для обстеження вулично-дорожньої мережі Хмільницької міської територіальної громади.

Депутати підтримали проєкт рішення про схвалення Меморандуму про співпрацю між Хмільницькою міською радою та Добровольчим формуванням Хмільницької міської територіальної громади. Метою Меморандуму є взаємодія та координація зусиль для  взаємодопомоги та отримання позитивного результату в реалізації вимог Закону України «Про основи національного спротиву», сприяння обороні України шляхом максимально широкого залучення  жителів громади, підприємств, установ, організацій до дій, спрямованих на забезпечення воєнної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності держави, стримування і відсіч агресії, забезпечення своєчасного реагування та вжиття необхідних заходів щодо оборони території та захисту населення громади, забезпечення виконання завдань територіальної оборони добровольчими формуваннями громади.

Місцеві обранці внесли зміни до місцевого бюджету на поточний рік.

Організаційний відділ Хмільницької  міської ради 

Назад до розділу