• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Розпорядники коштів місцевого бюджету повідомляють

eye

353

17.02.2023 13:52

RSS

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2022» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2022 рік.

Фінансове управління Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2022» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2022 рік.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2022» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2022 рік.

Управління освіти, молоті та спорту Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2022» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2022 рік.

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2022» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2022 рік.

Відділ культури і туризму Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2022» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2022 рік.

Відділ з питань охорони здоров’я Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2022» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2022 рік.

Інформація про виконання бюджету Хмільницької міської територіальної громади за 2022 рік оприлюднена на офіційному вебсайті міської ради за посиланням https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/uk/page/vikonannya-byudzhetu та надрукована в інформаційному бюлетені міської ради «Хмільницька громада» (№1, січень 2023р., стор.1).

Публічне представлення інформації про виконання бюджету за бюджетними програмами та показниками за 2022 рік відбудеться 1 березня 2023 року об 11.00 у залі засідань Хмільницької міської ради (2 поверх).

Хмільницька міська рада

 

Назад до розділу