• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

День єднання - особливий день!

eye

190

16.02.2023 14:57

RSS

16 лютого, на площі біля пам’ятника Т. Г. Шевченка у місті Хмільник відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня єднання. У заході взяли участь представники місцевої влади, громадський актив, колективи підприємств, установ та організацій громади.

Державний Прапор України урочисто підняв старший стрілець - старший  солдат Хмільницького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Богдан Бондар.  

Державний Гімн України виконав народний аматорський хоровий колектив української пісні «Зорецвіт» ім. Василя Коцулима (керівник – Павло Дубовий).

Від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина до учасників заходу єднання звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко.

Також до вітального слова був запрошений голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук.

Сьогодні всі українці підіймають Державний прапор, демонструючи всьому світу силу народу та незламне прагнення до миру. У кожному куточку України та поза її межами звучить наш славетний Гімн, слова якого зігрівають серця та надихають на перемогу. 

Переможемо, бо єдині та зміцнені волею!

За інформацією Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради 

Назад до розділу