• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Творча зустріч творчих освітян

eye

154

17.02.2023 09:39

RSS

15 лютого 2023 року у Хмільницькій районній бібліотеці відбулася творча зустріч з Анжелою Веремій, учителькою-методисткою, поетесою, журналісткою, краєзнавицею.

На захід «З любов‘ю до землі, обличчям до людини» були запрошені спеціалісти Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради, працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників, вчителі-філологи закладів освіти громади.

Анжела Анатоліївна поділилась з колегами напрацюваннями в царині художньої літератури й краєзнавства, презентувала власні навчально-методичні посібники з української мови та літератури, тематичні відеоролики. Учні Ліцею №2 декламували вірші й читали твори своєї вчительки.

Усе відбувалося на одному диханні, цікаво, насичено, яскраво. Присутніх зворушила презентована філологинею виставка власних книг і славень його величности - Слову.

Захід завершився, а залишати залу не хотілося: тепло було і від музики Шопена, і від щирих віршів, і від зворушливо-патріотичних фільмів, і від щирості й любові до Людини, до рідного краю, до України-матері.

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

Назад до розділу