• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Герої нашої доби

eye

179

20.02.2023 16:14

RSS

20 лютого на абонементі для юнацтва відбулося вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та воїнів-героїв, які віддали своє життя за рідну землю, за Україну. Їм, мужнім, незламним українцям, чиї душі на небесах, був присвячений урок патріотизму «Герої нашої доби», який відбувся спільно з учнями 10 класу ліцею №1 (О.М.Кулініч,  О.В. Войтова - заступники директора з навчально-виховної роботи).

Бібліотекарі М.Бабій та Л.Курилюк разом з молоддю пригадали та обговорили доленосні події в Україні, провели паралелі, які висвітлюють героїчну боротьбу, самопожертву і готовність українців в різні періоди захищати незалежність своєї Батьківщини.

Про реальні події, які відбувалися на Майдані, учні змогли детальніше дізнатися під час перегляду відеофільму «Майдан. Хронологія подій», відеороликів «Небесна Сотня», «Білі лебеді у небесах», «Розстріляна весна».

Учасники заходу ознайомилися з книгами, представленими на книжковій виставці «Сотня свята синів України», та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Підсумком заходу стала дискусія з теми "Що для кожного з нас означають слова "Гідність", " Свобода".

Хлопці та дівчата активно брали участь у дискусії, висловлювали власні погляди та думки, читали патріотичні вірші, а Ангеліна Мединська виконала пісню «Як ти?».

Варто зазначити, що розуміння змісту цих слів важливе для сучасної молоді, адже потрібно по-справжньому усвідомлювати їх сенс.

За інформацією "Бібліотека для дорослих" Хмільницької міської ради 

Назад до розділу