• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Пироги зі смаком «перемоги»

eye

246

21.02.2023 13:18

RSS

Рум’яні. Пахучі. Ситні. Із різними начинками та зі смаком «перемоги»… Такі пироги печуть працівники Кушелівського ліцею Хмільницької міської ради Олена Іщук, Олена Цюрпіта, Олена Шинкарук, Альона Лясова, Наталія Філь та Наталія Лоїк (Великомитницький старостинський округ Хмільницької громади).

Нещодавно на сторінці навчального закладу повідомили, що вже в 43-тє замісили тісто з єдиною Мрією – щасливо жити в мирній Україні!

Заступник директора ліцею з виховної роботи Наталія Філь розповідає, що колектив навчального закладу ще з 2014 року має свою волонтерську спільноту «Мрія» і небайдуже допомагає воїнам. З 5 квітня 2022 року освітяни і техпрацівники стали пекти пироги з варенням та горохом, присмаченим часниковою поливкою. Пекарський арсенал продуктів періодично поповнюють односельчани та місцеві аграрні підприємства. Спечені пироги через волонтерів «їдуть» на фронт, аби наші захисники мали сили побороти ворога.

Ще пані Наталія додає, що минулого тижня в ліцеї відбулася благодійна ярмарка. Діти разом із батьками приготували солодку і солону випічку. І кожен, хто забажав міг купити смаколики та своїм коштом підтримати ЗСУ. Зібрано майже 10 тисяч гривень.

Ми уклінно вдячні всім, хто допомагає!

Працюймо й надалі з віддачею доброго серця!

Ми на своїй Землі! Тож допомога повернеться з Перемогою!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу