• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 40 сесії Хмільницької міської ради

eye

246

28.02.2023 16:17

RSS

28 лютого 2023 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 40 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 22 депутати міської ради, які розглянули 11 питань.

Депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались внесення змін та доповнень до діючих міських програм. Зокрема, зміни спрямовані на покращення соціального становища членів сімей загиблих/померлих учасників АТО, ООС, осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації на території України, забезпечення ефективного виконання завдань в умовах воєнного часу, створення належних умов для навчання здобувачів освіти. Відповідно ухвалено зміни до окремих порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів цільових програм.

Депутати погодили штатний розпис комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс», прийняли рішення закрити в Хмільницькій дитячо-юнацькій спортивній школі відділення гандболу, а натомість відкрити відділення футзалу.

Місцеві обранці внесли зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік, затвердили Договори про передачу видатків та Договір про передачу коштів між місцевими бюджетами у 2023 році.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу