• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Отримали комп’ютерне обладнання від Програми EGAP

eye

421

03.03.2023 13:36

RSS

Сьогодні, 3 березня 2023 року, регіональна координаторка Програми EGAP пані Дарія Радзіковська презентувала Хмільницькій громаді нове комп’ютерне обладнання (5 ноутбуків, проектор, екран та принтер). Технічні засоби будуть працювати в Центрі громадської активності, облаштування якого завершується в Будинку культури. І очікуємо, що це буде комфортний простір, у якому жителі громади можуть об’єднуватися для зустрічей, навчання, відкритого діалогу та реалізації своїх ідей.

Під час особистої зустрічі міський голова Микола Юрчишин подякував керівництву і фахівцям Програми EGAP за відповідальне партнерство та послідовну підтримку проєктів для розвитку громади.

Нагадаємо, що Хмільницька міська рада є учасницею швейцарсько-українською Програми EGAP (Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади»), яку виконує Фонд Східна Європа за підтримки уряду Швейцарії.  

У межах партнерства розроблено чат-бот СВОЇ,  структурні підрозділи міської ради оснащено веб-сканерами, автоматизованим комплексом «Мобільна валіза», картридерами для ID-карток,  станціями якості моніторингу повітря, а тепер буде нове комп’ютерне обладнання для Центру громадської активності.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу