• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Переможемо, бо живемо для України!

eye

775

03.03.2023 13:45

RSS

1413 окопних свічок вже мають у своєму «арсеналі» добрих справ для Перемоги працівники Лозівського ліцею Хмільницької міської ради (Лозівський старостинський округ).

Колектив закладу, окрім основної роботи, з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України допомагає нашим воїнам боротися і назавжди перемогти ворога, - розповідає директорка ліцею Світлана Лукашук.

- Наші педагоги, техпрацівники, працівники закладу дошкільної освіти, батьки та небайдужі односельчани ліплять вареники (солоні та солодкі), печуть млинці з різними начинками та печиво для воїнів. Усі наші страви кожних два тижні передаємо волонтерам, які доправляють це хлопцям на фронт. Дорогою фронту зажди «їде» Державний Прапор від нашою ліцею та малюнки учнів. На фоні національного оберегу захисники фотографуються і передають нам відеопривіт з вдячністю за турботу про них. А от з початком зими, - продовжує розповідь пані Світлана, - коли була потреба зігрітися світлом у сірому воєнному бліндажі, ми почали активно виготовляти окопні свічки. Закупляли парафін та бувало так, що за раз «заливали» майже 500 свічок. Загалом вже передали 1413 окопних «вогників». Дуже вдячна всім, хто допомагає!

…Так багато щоденної праці… Так багато людей, які не рахуються зі своїм часом, своїми коштами, звичним побутом… Але ще більше надії та віри в те, що силами народу Україна  навіки буде  мирною! І на шляху до світла є мужні кроки всіх, хто небайдужий.  

 

Тримаймо свій фронт – кожен і кожна!

Це додає великої мотивації нашим воїнам, які з Божою допомогою героїчно відвойовують свою землю заради майбутнього своїх дітей, усіх нас!

Переможемо, бо живемо для України!                 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу