• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Цифрові рішення – для громади: онлайн діалог з експертами   

eye

588

14.03.2023 08:51

RSS

10 березня 2023 року посадовці Хмільницької міської ради - учасники робочої групи, які працюють над проєктом міської Програми інформатизації Хмільницької міської територіальної громади на 2023 – 2025 роки, взяли участь в онлайн-зустрічі з  експертами проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад».

Це було коротке 15-ти хвилинне включення в новому дискусійному форматі із використанням онлайн-сервісу Google Meet, що дозволяє безпечно створювати високоякісні відео-зустрічі.

Формат заходу дозволив обмінятися актуальними думками та отримати відповіді на питання щодо процесу розробки цифрового профілю та програми інформатизації, коригування дерева цілей громади, а також  визначити подальші пріоритетні напрямів для роботи.

Ми мали нагоду поділитися своїми напрацюваннями з питань:

- підсумків SWOT-аналізу та вибору подальшої стратегії розвитку громад на основі отриманих даних;

- результатів онлайн та офлайн опитування у громаді, що дозволяють визначити зріз основних проблем, з точки зору самих мешканців;

- формування дерева цілей та його операційних підцілей, а також м’яких та твердих компонентів розвитку громад тощо.

Дякуємо експертам проєкту за фаховий супровід нашої роботи та нашим колегам, які у міцній команді працюють над підготовкою дієвої Програми інформатизації громади.  

Реалізація проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад» стала можливою завдяки підтримці Вінницької обласної військової адміністрації у партнерстві із Міністерством цифрової трансформації України та ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини», що фінансується швейцарсько-українською Програмою EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу