• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконком вирішив 25 питань зі сфер розвитку громади

eye

215

15.03.2023 14:47

RSS

15 березня 2023 року міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету. Порядок денний засідання налічував 25 питань, що потребували вирішення на муніципальному рівні.

На засіданні заслухано питання про виконання фінансових планів комунальних підприємств Хмільницької міської ради за 2022 рік – КНП «Хмільницька центральна лікарня», КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» та КП «Хмільникводоканал».

Вирішено звернутися до обласної військової адміністрації з клопотанням про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» багатодітній матері з с. Голодьки.

Внесено зміни до складу комісії щодо здійснення комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг та зміни до рішення про становлення лімітів споживання енергоносіїв і водопостачання на 2023 рік бюджетним установам.

Звільнено від оплати за харчування двох дітей у закладах дошкільної освіти, які мають статус члена сім’ї загиблого (померлого) захисника України, з 2 березня по 31 грудня 2023 року.

Погоджено двом фізичним особам-підприємцям, за їхніми заявами, місця для здійснення сезонної торгівлі овочами та фруктами, баштанними культурами тимчасово з 1 липня – 1 листопада 2023 року.

На підставі матеріалів міської Комісії з питань визначення стану зелених насаджень та актів обстежень розглянуто заяви підприємств та громадян про видалення деревонасаджень.

Шість ухвалених рішень стосувалися погодження майнових питань комунальних підприємств, зокрема, щодо безоплатної передачі з балансу комунальних підприємств та закладів майна, що належить до комунальної власності громади та надання дозволу на передачу приміщень в оренду.

Вирішено відзначити Подяками Хмільницького міського голови працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення з нагоди професійного свята.

За результатами соціологічного дослідження, що проведено в межах спільного проєкту Хмільницької міської ради та ГО «ПРАВО» «Якісні послуги для внутрішньо переміщених осіб громади» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), затверджено План інтеграції внутрішньо переміщених осіб в життя Хмільницької міської територіальної громади на 2023 рік.

Чотири питання виконком розглянув в інтересах захисту прав дитини. Це - надання дозволу законному представнику – матері згоди на прийняття в дар квартир від імені неповнолітньої дитини; надання дозволу громадянам на дарування житлового будинку і земельних ділянок, де зареєстровані і мають право користування діти; надання до Хмільницького міськрайонного суду висновку про доцільність позбавлення батьківських прав матері стосовно малолітнього сина.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу