• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Цифрові рішення для розвитку громади: фінальна підготовка

eye

463

21.03.2023 13:59

RSS

Наближаємося до фіналізування підготовки Програми інформатизації Хмільницької міської територіальної громади на 2023-2025 роки. Ми розробляємо цифровий документ за підтримки проєкту Digital Vinnytsia Region «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад».

20 березня посадовці Хмільницької міської ради вчергове взяли участь у практичній онлайн-зустрічі з керівницею проєкту Оленою Поліщук та експертом із цифровізації Юрієм Войціцьким.

Онлайн-зустріч мала дискусійний формат, в якому ми презентували напрацьовані пріоритетні напрямки та заходи майбутньої програми інформатизації, що дозволить суттєво діджиталізувати нашу громаду.

Реалізація проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад» стала можливою завдяки підтримці Вінницької обласної державної адміністрації у партнерстві із Міністерством цифрової трансформації України та ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини», що фінансується швейцарсько-українською Програмою EGAP, що виконується Фондом Східна Європа. 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу