• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Ми дружні до дитини: працює Дитяча точка Спільно

eye

326

29.03.2023 15:03

RSS

Хмільницька громада в партнерстві з Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) впроваджує проєкт, дружній до дітей та сімей із дітьми.

На базі Хмільницького міського центру соціальних служб функціонує Дитяча точка Спільно. У цьому просторі надається психосоціальна допомога дітям та їхнім сім’ям у складних життєвих обставинах, особливо сім’ям, які мають статус ВПО.

У точці Спільно постійно працює психолог та фахівець із соціальної роботи. Кожен робочий день насичений подіями та заходами для дітей та їх батьків. Проводяться різні майстер-класи, групові та індивідуальні психологічні консультації.

Працює педагог, який готує дітей до навчання у школі та допомагає виконувати домашні завдання.

Простір дитячої точки Спільно облаштований для потреб дитини: наявні ігри для різного віку, розвиваючі книги та іграшки, різні знаряддя для творчості. А найголовніше – індивідуальний підхід до кожної дитини.

Ознайомитися із діяльністю та заходами дитячої точки Спільно можна за посиланням www.facebook.com/profile.php?id=100089912929149

або за телефоном 098 841 06 88 або ж завітати за адресою м. Хмільник, вул. Столярчука, 2

Для довідки:

Проєкт #CПІЛЬНОСоціальніПослуги впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Partnership for Every Child / Кожній дитині, СОС Дитячі Містечка Україна, ГО "Соціальна Синергія",Громадська організація "Дніпровська ліга соціальних працівників", Громадська організація «Всеукраїнська організація "Клас".

Хмільницький міський центр соціальних служб

 

Назад до розділу