• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Славиться місто талантами юних – у Хмільнику надрукували буклет про успіхи учнів

eye

101

Новини

Цими днями, у рамках реалізації ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді», вийшов друком перший випуск буклету «Славиться місто талантами юних»,  в якому розповідається про досягнення у навчанні дітей та молоді Хмільницької громади.
  • Ми пишаємося дитячими стараннями і прагнемо, щоб про «історії успіху» дітей та молоді міської громади знали не тільки в рідному Хмільнику, але й далеко за межами курорту. Нехай розквітають дитячі мрії і креативні проєкти, а ми, у свою чергу, будемо сприяти їхній реалізації, - своїм вітальним словом відкриває буклет міський голова  Сергій Редчик.
При цьому Сергій Борисович висловлює вдячність представництву ЮНІСЕФ за інформаційну підтримку челленджу Хмільника про успіхи дітей та молоді на сторінках Новинаря ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді». У відділі у справах сім’ї та молоді міської ради кажуть, що саме молодь Хмільника зініціювала створення цього періодичного видання про успіхи юних і талановитих хмільничан. Буклети будуть випускатися впродовж року відповідно до тематики. При цьому молодіжний відділ анонсує, що окремим буклетом вийдуть заплановані і реалізовані ініціативи Молодіжної та учнівських рад. Зараз в умовах карантину усі працюють чи навчаються віддалено, але це не означає, що треба віддалятися один від одного! Тож давайте триматися разом! І нехай нас надихаюче об’єднують успіхи дітей та молоді. Нам є чим пишатися! Будьмо успішні та здорові! Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу