• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Нові формати - нові перспективи

eye

209

RSS

Освітяни Хмільницької громади завжди у невтомному пошуку кращих професійних стандартів.

Хмільницька міська рада вітає активність педагогів і бажає успішно впроваджувати нові знання та нові формати у навчально-виховному процесі.

 

У січні 2023 року адміністрація Ліцею №1 м. Хмільника Вінницької області відправила заявку на участь у очних тренінгах проєкту «Соціально - емоційного та етичного навчання» (далі СЕЕН) для впровадження педагогічної моделі за навчальним планом.

У лютому заступниці директора Олена Войтова та Ольга Кулініч пройшли очний відбір тренерською командою від Edcamp, університету Emory, фонду у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) за підтримки Швеції, де серед 500 шкіл-учасниць отримали запрошення на навчання.

Упродовж 30 березня - 2 квітня  2023 року освітяни опановували програму Регіонального тренінгу «Занурення в СЕЕН», який проходив у Буковелі Івано-Франківської області.

Учасниці отримали усі навчальні матеріали для впровадження СЕЕН та практичний досвід проведення занять з педагогами, учнівством, батьками.

Віримо, що впровадження СЕЕН у Ліцеї №1 в такі непрості часи стане базовим вектором для посилення стресостійкості, покращить емоційний стан учнів й учениць, підвищить їх успішність у навчанні.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

За інформацією Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради 

Назад до розділу