• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Спільно. Соціальні послуги: Навчаємося захищати права дітей

eye

155

07.04.2023 12:20

RSS

3 та 4 квітня 2023 року у Хмільницькій міській територіальній громаді в рамках реалізації проекту «Спільно. Соціальні послуги» відбувся тренінг «Посилення ефективності міжвідомчої взаємодії реагування у сфері захисту прав дітей та соціальної роботи з вразливими сім'ями за дітьми».

Участь у тренінгу взяли представники управлінь, відділів та установ, які працюють у сфері захисту прав дитини. Під час навчання опрацьовано питання взаємодії між усіма суб’єктами соціальної роботи, важливість розуміння процесу організації ефективної, а головне, вчасної допомоги дитині та її родині.

Метою тренінгу було напрацювання дієвих механізмів міжвідомчого співробітництва в питаннях допомоги дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Різні методики роботи, застосовані під час навчання, змушували учасників, подекуди, змінювати усталений погляд на ситуацію.

Завдяки професійності тренера Богдана Руденко відкривалися ряд проблем, які виникають між різними суб’єктами взаємодії у нашій громаді в процесі виявлення та організації допомоги дітям та їх сім’ям, з’являлися нові бачення та ідеї покращення роботи.

Живе спілкування, дружня атмосфера, активність та вмотивованість всіх учасників тренінгу, професіоналізм тренера стали запорукою отримання нового досвіду та навичок.

Окрема подяка Віталію Дороху за можливість проведення цього заходу в гуманітарному хабі «Мурашник».

Проєкт #СпільноСоціальніПослугиДляСімейВГромаді впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій: Українська мережа за права дитини, Partnership for Every Child / Кожній дитині, СОС Дитячі Містечка Україна, ГО "Соціальна Синергія", Громадська організація "Дніпровська ліга соціальних працівників" та Громадська організація «Всеукраїнська організація "Клас"».

За інформацією Хмільницького міського центру соціальних служб 

Назад до розділу