• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Великдень серце зігріває

eye

281

10.04.2023 15:56

RSS

Великдень – одне з найбільших християнських свят. У цей день кожна родина збирається за святковим столом, але, на жаль, не у всіх є сім’ї. Серед нас проживає багато одиноких та самотніх представників поважного віку, які залишились сам на сам зі своїми турботами та проблемами. Зважаючи також на складне матеріальне становище пенсіонерів, не кожен зможе приготувати традиційні великодні страви.

Хмільницький міський голова Микола Юрчишин щиро опікується малозахищеними категоріями населення, щоб в їхніх оселях була відчутна атмосфера свята.

У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради за сприянням міського голови організовано благодійну акцію з видачі продуктових наборів громадянам похилого віку та особам з інвалідністю.

 

Напередодні свята старости старостинських округів отримали 264 паски та продуктові набори, які будуть доставлені за місцем проживання одиноким та самотнім громадянам, які перебувають на обліку та обслуговуванні у територіальному центрі.

Працівники територіального центру 10 квітня відвідали та привітали з прийдешнім святом 96 підопічних відділення соціальної допомоги вдома та 46 підопічних відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги терцентру.

Усього сформовано 1000 продуктових наборів. На замовлення міського голови виготовлено 1000 запашних Великодніх пасок у пекарні Sonto frans (с. Кожухів).

Територіальний центр висловлює щирі слова вдячності за постійну підтримку та турботу братам Юрчишиним, депутату обласної ради Руслану Терещуку, Олександру Гончаренку (ФГ «ВЕЛЕС ВРС»), Денису Зволінському (ГО «Знай, щоб жити»), Віктору Рижуку (ТОВ «Хмільницьке»), Олександру Лисому (ФГ «ВЕЛЕС АРС»), Олександру Кубряку (ФОП), Олександрі Слободянюк (пекарня Sonto frans).

Нехай це величне свято наповнить серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо усім радості, здоров'я, добробуту і благополуччя, а головне МИРУ й ПЕРЕМОГИ нашій Україні.

Територіальний центр соціального обслуговування(надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу