• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільнику проведено тренінги про безпеку дітей онлайн

eye

139

11.04.2023 12:26

RSS

Упродовж лютого-квітня 2023 року Мобільною командою гуманітарної організації INTERSOS в навчальних закладах Хмільницької територіально громади проведено ряд інтерактивних лекцій-тренінгів на тему: "Безпека дітей та підлітків онлайн".

Такий захід спрямований на попередження насильства над дітьми і підлітками в наслідок необережного користування мережею онлайн. Учасники активно обговорювали прояви кібер-булінгу, вплив шкідливого контенту, можливі ризики перебування в онлайні, моделювали можливі дії в ситуаціях коли хтось постраждав від зловмисників. Також підліткам було продемонстровано відеоролик соціального спрямування про ризики перебування дітей в онлайні та офлайні.

Такі заходи можуть проводитися мобільною командою INTERSOS додатково на запит навчальних закладів як для підлітків так і для батьківських колективів.

Мобільна команда гуманітарної організації INTERSOS за підтримки внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення надає такі послуги:

Послуги мобільної команди

- Перша психологічна допомога та психосоціальна підтримка;

- Допомога у вирішенні індивідуальних запитів (відновлення документів, влаштування дітей до навчальних закладів, соціальні послуги та інше);

- Інформування щодо всіх доступних медичних, соціальних, психологічних, правових послуг;

- Проведення групових заходів (творчі активності для дорослих та дітей, тренінги, групи підтримки та інше).

Графік роботи:

понеділок – п’ятниця (08:00-17:00)

096 148 82 64.

Хмільницький міський центр соціальних служб

Назад до розділу